Werken bij Joy Living

Wij zijn op zoek naar een woonbegeleider

Ook voor tijdelijk gedurende de zomervakantie

Functieomschrijving

“Dat de verantwoordelijkheid van de ontwikkeling van onze bewoners mede in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog, dat is precies waar jij naar op zoek bent! Joy Living biedt 24/7 zorg aan jong volwassenen met de diagnose autisme. Samen kijken naar mogelijkheden en kansen voor deze doelgroep is jouw kracht en onze passie.”

Wat vragen wij van jou:

Enthousiasme

Hart voor de zorg

Teamspeler

Empatisch vermogen

Communicatief vaardig

Zorggerelateerde opleiding (voor wat betreft de functie van persoonlijk begeleider en (assistent) woonbegeleider)

Ervaring is een vereiste

Wat bieden wij jou aan:

Een leuke werkplek waar jij het verschil kan maken

Salaris conform CAO Sociaal Werk exclusief ORT (dag, avond, slaapdiensten)

Dertiende maand,

vakantiegeld en reiskostenvergoeding

Vergoeding voor zorgverzekering

Scholing en workshops

Nadere uitleg:

(Assistent) woonbegeleider: Jij bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de 24-uurs zorg die wij verzorgen aan onze bewoners. Samen kijken jullie naar alle facetten binnen het veilig wonen. Jij heb oog voor onze bewoners en draagt zorg voor een veilige, huiselijke en schone omgeving. Jij werkt samen met de collega’s om onze bewoners naar het gewenste niveau te tillen. Ondersteuning voor de persoonlijk begeleiders in alle administratieve taken hoort hier ook bij.

Thuiswerken

 • Nee

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: Vanaf €2.054,00 per maand

Interesse? Mail naar marcha@joyliving.nl

Wij zijn op zoek naar een Ambulant begeleider

Functieomschrijving

Jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS) vind jij een uitdaging. Je staat stevig in je schoenen. Je leidt en begeleidt een groep jongeren in het dagelijks functioneren. Als Ambulant begeleider stem je de begeleiding en ondersteuning af op de individuele behoeftes en hulpvragen van de bewoners. Je vertaalt de behoeftes en hulpvragen naar concreet te zetten stappen, volgt de ontwikkeling, stimuleert, activeert en stuurt zo nodig bij met individuele, groeps- en relatiegerichte methoden. Je doet dit op basis van een behandel- of begeleidingsplan dat je samen met een psycholoog opstelt, evalueert en aanpast. De begeleiding en ondersteuning van de familie van de bewoner speelt daarbij een belangrijke rol.

Je werkt samen met je collega ambulant begeleider(s), teamleider, stemt af, rapporteert over behandelings- en organisatorische zaken ten aanzien van de groep en de individuele jongere. Aan jou wordt veel verantwoordelijkheid gegeven over de dagelijkse gang van zaken. Jullie bieden een veilig en prettig leefklimaat, waarin structuur en overzicht leidend zijn.

Jouw profiel en kwaliteiten

 • Je bent in het bezit van een relevant mbo- of hbo-diploma, bij voorkeur SPW of MMZ op niveau 4 of hbo Pedagogiek, SPH, MWD, Social Work;
 • Je hebt kennis van en affiniteit met autisme spectrum stoornissen (ASS) en jongeren;
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Je beschikt over de nodige veerkracht en flexibiliteit. Je denkt in mogelijkheden;
 • Je kunt zelfstandig werken, neemt initiatief en hebt goede communicatieve en sociale skills;
 • Je staat stevig met beide benen op de grond en kunt goed relativeren. Belangrijk is dat je in staat bent dit ook uit te dragen naar je collega’s;
 • Ons profiel en kernwaarden

Joy Living is een jonge, pionierende organisatie met korte lijnen. Wij zijn gespecialiseerd in autisme. Op dit moment hebben wij twee beschermd wonen locaties voor jongeren met ASS en twee ambulante woningen. Een gezellig en veilig ‘thuis’ waar je gewoon jezelf kunt zijn, vormt de belangrijkste basis voor mensen met autisme. Ons doel is om de aanwezige talenten van bewoners te laten groeien, zodat zij zelfstandig(er) kunnen deelnemen in de maatschappij. Onze ondersteuning en begeleiding richt zich op de verschillende levensgebieden: wonen, opleiding, vrijetijdsbesteding, sociale contacten en werk. Ook bieden wij begeleiding op maat aan huis.

Wij zijn een groeiende organisatie waar medewerkers veel verantwoordelijkheid dragen en volop de ruimte krijgen om de eigen creativiteit tot bloei te laten komen. Voor onze bewoners handelen we altijd vanuit onze kernwaarden: betrokken, veilig, ontwikkeling, doelgericht en samenwerken.

Wij bieden

 • Een tijdelijke aanstelling voor acht maanden;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een omgeving die gericht is op continue ontwikkeling en professionalisering.

Soort dienstverband: Parttime

Interesse? Mail naar marcha@joyliving.nl