Werken bij Joy Living

Geen dag is hetzelfde, met vaak kostbare momenten. Dat ervaar je in autisme begeleiding. Heb je oog voor die ontroerende, grappige, onverwachte en soms ook moeilijke momenten? Heb je een relevante opleiding in zorg en/of welzijn en een hart voor mensen? Dan is Joy Living de organisatie voor jou!

Joy Living vindt het belangrijk dat jij op de juiste plek aan het werk gaat, dat je past binnen het team, aansluit bij de bewoners, deelnemers en hun begeleidingsvraag, dat je uren overeen komen met je wensen.

Bij Joy Living krijg je de kans om jouw mogelijkheden te ontplooien. Omdat iedere bewoner of deelnemer en iedere medewerker anders is, hebben we voor ieder wat wils.

Wij zoeken medewerkers die graag wat willen betekenen voor onze bewoners en deelnemers, in een gezellig team willen werken en altijd weer een ogenblik vrij weten te maken voor een mooi en onvergetelijk moment. Persoonlijke begeleiding bieden is vanzelfsprekend. Ook zijn we op zoek naar diegene, die onze bewoners, deelnemers en zichzelf graag wil uitdagen. Ondernemend en enthousiast kansen ziet voor team en locatie. Die bewoners en deelnemers zodanig begeleid, dat ze vol trots meer zelf kunnen en willen.

Op dit moment is Joy Living op zoek naar

Woonbegeleiders en assistent woonbegeleiders

Jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS) vind jij een uitdaging. Je staat stevig in je schoenen. Je leidt en begeleidt een groep jongeren in het dagelijks functioneren. Als woonbegeleider stem je de begeleiding en ondersteuning af op de individuele behoeftes en hulpvragen van de bewoners.

Interesse in één van deze vacatures? Neem contact op met Marcha Stam, directeur bij Joy Living via marcha@joyliving.nl of bel: 06-23661990.