Zorg op maat

Zelfstandig wonen en zoveel mogelijk je eigen leven inrichten. Door jouw beperking is dat niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Joy Living kan helpen met ambulante begeleiding autisme aan huis. Samen zorgen we ervoor dat je sterker wordt én blijft.

Joy Living biedt gespecialiseerde ambulante begeleiding aan huis. Aangepast aan jouw behoeften en mogelijkheden. Zorg op maat dus. Samen met een vaste begeleider stel je hiervoor een plan op. De begeleider heeft veel ervaring met het ondersteunen van mensen die zo zelfstandig mogelijk willen leven. Hij/zij maakt deel uit van een team van medewerkers die, als dat nodig is, kunnen terugvallen op de deskundigheid van een gedragskundige.

Positieve ontwikkeling

Het uitgangspunt is dat je zelf doet wat je zelf kunt. De begeleider biedt bij allerlei onderdelen van het dagelijks leven ondersteuning. Denk hierbij aan het organiseren van boodschappen doen, het huishouden, sociale contacten aangaan, postverwerking en een goede planning van activiteiten. Ook praten we samen over zaken die moeilijk gaan en hoe dat te verbeteren is. Daarnaast is meedoen aan het maatschappelijke leven een belangrijk doel van de begeleiding. Samen bekijken we op welke manier je kunt deelnemen aan activiteiten in de buurt en wijk en hoe we je netwerk kunnen vergroten.

Voor wie?

Iedereen met een beperking komt in aanmerking voor deze begeleiding. Wel moet je een zelfstandige woonplek hebben en niet afhankelijk zijn van 24-uurs zorg. De mogelijkheid bestaat zelfs dat Joy Living deze woonplek voor jou regelt.

Ambulante Begeleiding aan huis door Joy Living is in principe voor iedereen financieel haalbaar. Kijk op kosten en financiering voor meer informatie hierover.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op via 085 – 130 24 86.

of vul ons contactformulier in.

    Naam *

    Telefoonnummer *

    Emailadres *

    Uw bericht…

    * verplichte velden