Begeleid wonen Noord Holland Midden – Heerhugowaard

Ons begeleid wonen Noord Holland Midden locatie is een mooi woonhuis met bedrijfspand met een woon-en werkoppervlakte van 260 m2 en een tuin van 1.750 m2, biedt plaats aan 12 bewoners en ligt in het centrum van Heerhugowaard midden tussen het groen en op 300 meter van de bioscoop en het winkelcentrum Middenwaard. Deze begeleid wonen plaatsen zijn verdeeld over 8 standaard kamers, 3 appartementen en 1 aanleunwoning, welke  een perfecte leefomgeving biedt voor bewoners, die meer privacy benodigd hebben, een grotere zelf redzaamheid hebben, behoefte hebben aan veel ruimte en die minder externe prikkels kunnen verdragen.

De gedeelde gezamenlijke ruimte bestaat uit een keuken, woonkamer en twee ruime badkamers met 3 douches, 2 baden en dubbele brede wasbak. Daarnaast is er een zeer ruime en mooi ingerichte tuin.

De appartementen en de aanleunwoning beschikken over een aparte slaap-en woonkamer, een keukentje, toilet en douche. De aanleunwoning ligt op de begane grond en heeft een eigen tuin.

Alle kamers op locatie begeleid wonen Noord Holland Midden zijn voorzien van een trekkoord en drukknop paniek systeem zodat bewoners ten alle tijde directe hulp van de begeleiding kunnen oproepen.

Begeleid wonen Noord Holland Midden: rustig en toch centraal

Onze locatie Heerhugowaard biedt alle rust van landelijk wonen, maar alle gemakken van de stad. Het beste van twee werelden. Het ligt middenin een groenrijke omgeving en aan de rand van een woonwijk. Toch ben je met 5 minuten lopen middenin het centrum. Zowel de omgeving als de locatie zelf bieden precies waar Joy Living naar streeft: een huiselijke sfeer en het gevoel van een veilig “thuis”.

Dagbesteding

De locatie begeleid wonen Noord Holland Midden beschikt over een zeer breed aanbod aan dagbestedingsactiviteiten, omdat het samenwerkt met locatie Noord Holland Noord. Hieronder vallen o.a.: meubelmakerij/houtbewerking, kinder kleding bank, tuinieren en verbouwen van eigen groente en fruit, dieren verzorgen (2 shetlanders, kippen en konijnen), ICT/webdesign, naaiatelier en koken.