Ons beschermd wonen Heerhugowaard locatie is een moderne vrijstaande geschakelde woning met een woon-en werkoppervlakte van 260 m2 en een tuin van 1.800 m2 en biedt plaats aan 13 bewoners en ligt in het centrum van Heerhugowaard op loopafstand van alle faciliteiten van Heerhugowaard. Deze begeleid wonen plaatsen zijn verdeeld over 9 standaard kamers, 2 studio’s en 2 appartementen, waarvan de laatste 2 een perfecte leefomgeving bieden voor bewoners, die meer privacy benodigd hebben, een grotere zelf redzaamheid hebben, behoefte hebben aan veel ruimte en die minder externe prikkels kunnen verdragen.

De gedeelde gezamenlijke ruimte bestaat uit een keuken, woonkamer en 2 ruime badkamer met 2 douches, bad en dubbele brede wasbak.

De appartementen beschikken over een eigen toegang, een aparte slaap-en woonkamer, een keuken en toilet en douche. De appartementen liggen op de begane grond. De studio’s beschikken over een eigen keuken, toilet en douche en bevinden zich op de 1ste etage.

Alle kamers op locatie beschermt wonen Heerhugowaard zijn voorzien van een trekkoord en drukknop paniek systeem zodat bewoners ten alle tijde directe hulp van de begeleiding kunnen oproepen.

Begeleid thuis Heerhugowaard: huiselijk en centraal

Bij Joy Living streven wij naar een huiselijke sfeer en het gevoel van een veilig “thuis” en dat is met dit pand in Heerhugowaard meer dan goed gelukt. De locatie ligt op loopafstand van het centrum, heeft een eigen parkje met water en ligt toch in een rustige woonwijk. Het gevoel van een dorpshart, maar toch rustig en afgeschermd.

Dagbesteding

De locatie beschermd wonen Heerhugowaard beschikt over een zeer breed aanbod aan dagbestedingsactiviteiten, te weten: meubelmakerij/houtbewerking, tuinieren, verbouwen van eigen groente en fruit, ICT, distributiewerkzaamheden en koken.