2023: Wij hebben plek, kom jij bij ons wonen?

Ons begeleid wonen Barsingerhorn (Hollands Kroon) locatie is een prachtig verbouwde kop-rompboerderij met een woon-en werkoppervlakte van 550 m2 en een tuin van 6.600 m2 en biedt plaats aan 10 bewoners en ligt in de dorpskern van Barsingerhorn op fietsafstand van de faciliteiten van Schagen. Deze begeleid wonen plaatsen zijn verdeeld over 5 standaard kamers, 4 suites en een aanleunwoning, waarvan de laatste 2 een perfecte leefomgeving bieden voor bewoners, die meer privacy benodigd hebben, een grotere zelf redzaamheid hebben, behoefte hebben aan veel ruimte en die minder externe prikkels kunnen verdragen.

De gedeelde gezamenlijke ruimte bestaat uit een woonkeuken, woonkamer, woonkamer-en-suite met erker welke dient als aparte tv-kamer (deze kan afgesloten worden met een schuifdeur) en een ruime badkamer met 2 douches, bad en dubbele brede wasbak. Met een plafondhoogte van 3,40 meter is er ruimte en diepte in overvloed.

Alle appartementen beschikken over een balkon met wijds uitzicht, een aparte slaap-en woonkamer, een keuken en toilet en douche. De appartementen liggen op de 1ste en 2de verdieping, zijn bereikbaar via een aparte opgang en voorzien van een separate bel-installatie op de begane grond.

De aanleunwoning is ingedeeld met een ruime huiskamer, aparte woonkeuken en 2 slaapkamers. Daarnaast beschikt de aanleunwoning over een eigen ruime beschutte tuin.

Alle kamers op locatie begeleid wonen Barsingerhorn (Hollands Kroon) zijn voorzien van een trekkoord en drukknop paniek systeem zodat bewoners ten alle tijde directe hulp van de begeleiding kunnen oproepen.

Begeleid wonen Barsingerhorn (Hollands Kroon): sfeervol en authentiek

Bij Joy Living streven wij naar een huiselijke sfeer en het gevoel van een veilig “thuis” en dat is met dit pand in Barsingerhorn meer dan goed gelukt. De locatie heeft dienst gedaan als voormalig woonhuis met Bed & Breakfast appartementen en is de afgelopen 10 jaar volledig gerenoveerd – Landelijk in een nieuw jasje met alle gemakken van nu.

Dagbesteding

De locatie begeleid wonen Barsingerhorn (Hollands Kroon) beschikt over een zeer breed aanbod aan dagbestedingsactiviteiten, te weten: meubelmakerij/houtbewerking, tuinieren, verbouwen van eigen groente en fruit, dieren verzorgen ( paarden en varkens) en koken.