Joy Living maakt autisme en werk toegankelijk

Met behulp van ons dagbestedingsprogramma Joy @work maken wij de samenleving echt toegankelijk voor de autistische deelnemers en vice versa. Joy @work biedt concreet, constructief werk (betaalde opdrachten van externe bedrijven), maatschappelijk verantwoorde samenwerkingen aan te gaan, door samen te werken met vrijwilligers en het verkopen van top kwaliteit Joy Living producten aan consumenten. De doelstelling van Joy @work is om met de deelnemers echt aan hun toekomst te werken. Autisme en werk levert dus daadwerkelijk iets productiefs op.

Begeleid werken op maat

Joy Living combineert met Joy @work over haar verschillende locaties een zeer breed aanbod aan dagbestedingsactiviteiten, welke worden begeleid door een ervaringsdeskundige. Bij iedere bewoner wordt gekeken naar persoonlijke interesse, aanleg en kennis & kunde om zo gezamenlijk tot een passend programma te komen. Hierbij staan ‘educatie en plezier’ centraal met als doel: de zelfontplooiing van iedere cliënt te bevorderen.

Met dit alles hopen wij bij te dragen aan structurele sociale stimulatie tussen mensen met en zonder handicap en een positieve beeldvorming van mensen met autisme.

Joy Living biedt o.a. de volgende werkzaamheden:

Meubelmakerij en houtbewerking

Koken

Tuinieren

Creatief en sport

Voor iedereen is begeleid werken toegankelijk

Dagbesteden – begeleid werken – bij Joy Living is in principe voor iedereen financieel haalbaar. Kijk op kosten en financiering voor meer informatie hierover. Net als bij het inkopen van begeleiding voor wonen, kan dit gewoon betaald worden uit een PGB. Mocht je nog geen PGB hebben, dan kan Joy Living jou helpen bij de aanvraag daarvan.

Wil jij ook begeleid werken bij Joy Living?

Al onze activiteiten staan onder leiding van een of meerdere deskundigen in hun desbetreffende vakgebied. Mocht je een vak nog niet onder de knie hebben, maar heb je er wel veel interesse in, kun je het bij Joy Living gewoon leren. Autisme en werk is bij Joy Living leren met plezier en meer dan alleen dagbesteden: de werkzaamheden leveren ook daadwerkelijk iets op. Neem voor meer informatie contact op via onze contactpagina.