Aanmelden begeleid wonen of aanmelden begeleid werken? Om begeleid te wonen en/of te werken bij Joy Living, vul dan het onderstaande formulier in. Na jouw aanmelding nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een intake gesprek.

Intakegesprek

Voor het intakegesprek spreken we graag bij een van onze locaties af en het liefst in aanwezigheid van iemand die jou goed kent. Dit geeft jou tevens de mogelijkheid om op de locatie rond te kijken om te zien hoe alles eruit ziet en hoe het dagprogramma verloopt. Tijdens het intake gesprek maken we met elkaar kennis en kunnen wij jou informatie geven over Joy Living. Hiermee proberen wij een duidelijk beeld te krijgen van jouw hulpvraag, zodat wij hierop een passend aanbod kunnen doen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kunnen wij gerust ook bij jou thuis afspreken.

Het begeleidingsaanbod

Nadat tijdens  het intakegesprek de hulpvraag is besproken, wordt er bij Joy Living gezocht naar een passende locatie en vindt er een kennismakingsgesprek plaats met een van onze begeleiders. Indien deze eerste ontmoeting door jou en de begeleider als positief wordt ervaren, kan er gestart worden met de voorbereiding van het verhuizen naar jouw gekozen Joy Living Locatie. De begeleider gaat samen met jou en eventueel jouw ouders/voogd inventariseren bij welke vaardigheden begeleiding of training gewenst is. Na deze inventarisatie worden er samen met jou doelen geformuleerd. De begeleider verwerkt deze doelen in jouw persoonlijk begeleidingsplan. Dit begeleidingsplan wordt 1 keer per drie maanden geëvalueerd. Er zal ook een zorgovereenkomst worden opgesteld.

    Geslacht *

    Telefoonnummer *

    Emailadres *

    Indicatie

    * verplichte velden